Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dragić i Butler nadigrali Giannisa i društvo; Heat poveo s 2-0

Slovenski zmaj “The Dragon” je odigrao izvrsnu utakmicu te je zajedno s Jimmyjem Butlerom još jednom bio bolji od Giannisa Antetokounmpa pa je tako Miami Heat poveo s 2-0 u seriji polufinala istočne konferencije.

goran-dragic-jimmy-butler-miami-heat-vs-milwaukee-bucks-nba-playoff-bubble-orlando-basketball-nbaleague-kosarka-rezultati-playoffs

Dragić u prvom, a Butler u drugom poluvremenu

Goran Dragić je već na početku poveo svoj Heat te je u prvom poluvremenu postigao 17 od svoja ukupno 23 poena. Miami je imao prednost tijekom većine susreta, ali na kraju je uspio preživjeti oluju.

Jimmy Butler je u zadnjem napadu postao heroj te je s linije slobodnih bacanja postavio konačnih 116:114 nakon prekršaja od strane Giannisa Antetokounmpa.

Moj posao je bio da otežam Jimmyju maksimalno.” – poručio je nakon utakmice Grk.

Na kraju je Butler završio utakmicu s 13 poena, a pet igrača Miamija je bilo još dvocifreno gdje valja istaknuti Tylera Herroa koji je uz nekoliko važnih koševa završio sa 17 poena.

Giannis je na kraju završio utakmicu s 29 poena i 14 skokova, dok je Kris Middleton postigao 23 poena, no niti jedan niti drugi se na kraju nisu u završnici proslavili sa svojim odlukama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE