Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dragić: Svaka momčad je opcija

Slovenski reprezentativac, Goran Dragić, ima mogućnost izaći iz svojeg ugovora ovog ljeta i postati slobodan igrač, a kada to napravi, biti će jedan od najtraženijih igrača na tržištu. Dragić trenutačno igra treću godinu svojeg četverogodišnjeg ugovora, a nakon ove sezone će ispitati svoje mogućnosti na tržištu.

Svaka momčad u NBA je opcija za mene jer je privilegija igrati za bilo koga u NBA-u. Kada dođe vrijeme, sjest ću sa svojom obitelji, mojim agentom i pokušat ću donijeti najbolju odluku za sebe“, rekao je Dragić.

Za slovenskim košarkašem već je nekoliko klubova pokazalo zanimanje. Knicksi i Lakersi trebaju kvalitetnog razigravača i imaju mnogo prostora pod salary capom, a zanimljiva su opcija i Rocketsi, iako je baš iz Houstona otišao u Phoenix. Naravno, Dragić bi mogao ostati u Sunsima, ali o njegovom ostanku dosta ovisi to kako će se završiti ova sezona za momčad iz Arizone. Uz to, na njegovoj poziciji su Sunsi već potpisali Erica Bledsoea i Isaiaha Thomasa te će biti zanimljivo vidjeti jesu li spremni platiti i Dragića koji će zasigurno zahtijevati više od ovih 7,5 milijuna godišnje koje trenutačno zarađuje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE