Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green: Clippersi su bahata ekipa

Draymond Green igra značajnu ulogu u najboljoj momčadi regularnog dijela sezone. Njegova raznovrsnost u napadu I obrani podigle su igru Warriorsa na razinu više, gdje niske postave s njim na četvorci I petici pružaju probleme mnogim momčadima. Dobre igre otvorili su mu apetit i u intervjuima pa nerijetko nastupa sa svojim tough guy stavom.

Često mu se na meti nađu L.A. Clippersi, koji su izbacili Warriorse u prošlogodišnjem doigravanju. Već je bio u “sukobima” s Docom Riversom, Blakeom Griffiom I Dahntayom Jonesom, a ovaj put obrušio se na čitavu momčad: “Ponašaju se arogantno, kao da su nešto osvojili, a nisu napravili ništa. U doigravanjima su postizali slične rezultate kao i mi. Ali bahati su kao da im se moraš pokoriti, a nisu ništa dokazali. Nisu ništa zaslužili. Koje ste poštovanje zaslužili?”

Serija između Clippersa I Warriorsa vjerojatno je jedna od najpriželjkivanijih na Zapadu. Sezonsku seriju odnijeli su Warriorsi (3-1), animozitet između ekipa I više je nego vidljiv te nema boljeg načina za utvrđivanje bolje momčadi u međusobnom ogledu u doigravanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE