Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green: Dosadila nam je regularna sezona

Nakon iznenađujućeg poraza Warriorsa od Timberwolvesa u produžetcima, Draymond Green je priznao da je njegovu ekipu omela mogućnost osvajanja 73 utakmice te kako su spremni da regularna sezona završi.

Kada su ga pitali jesu li se Warriorsi pomalo izgubili u uzbuđenosti oko mogućnosti postavljanja NBA rekorda Green je isprva rekao da jesu, ali se ispravio i rekao da ne bi baš rekao „izgubili“. Nastavio je intervju rekavši kako je u ljudskoj prirodi to što žele da regularna sezona završi. Rekao je kako im u tih 82 utakmice dosade, ali da to nije nikakva isprika već samo želi biti realan. Nadodao je kako su došli do točke u sezoni kad su spremni da ona završi i da idu u doigravanja. Nastavio je rekavši kako moraju pokazati da su dobra ekipa i završiti sezonu dobro kako bi ostali u formi i ne posrnuli u doigravanjima.

Kako bi srušili rekord Bullsa u najviše pobjeda u regularnoj sezoni, Warriorsi bi morali pobijediti  svim preostalim utakmicama. Prva od te četiri utakmice je protiv Spursa u četvrtak. Poraz od Minnesote je Warriorsima drugi poraz u zadnje tri utakmice. Boston je uspio u petak srušiti Golden Stateov niz od 54 pobjede kod kuće. Osim u četvrtak, Warriorsi će morati još jednom igrati protiv Spursa, ali taj put će se utakmica održati u Texasu.

Zasigurno neće biti lako Warriorsima srušiti taj rekord, pogotovo kada se na fokusiraju na to previše, ali kakvu s ovakom igru kakvu pokazivali do sada, to je više nego moguće.

Latest Posts

NE PROPUSTITE