Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green: Napokon smo navikli na igru bez Boguta

Golden State Warriorsi trenutno imaju drugu najbolju obranu u NBA ligi. Primaju 103,2 poena po utakmici, a ispred njih su Grizzliesi koji primaju 102 poena po utakmici. Bilo je dosta kritika na račun njihove obrane, ali čini se kako su sada Warriorsi uspjeli posložiti sve kockice.

Draymond Green je znao da će obrana trebati vremena da nadoknadi gubitak Andrewa Boguta, koji je razmjenom otišao u Dallas Maverickse ovo ljeto, kako bi dobili prostora za pridošlicu Kevina Duranta.

Izgubite igrača kao što je Bogut, kojem možete usmjeriti skoro sve“, rekao je Draymond. „Možete usmjeriti nekoga njemu, znate da će on biti tu i popraviti svaku grešku koju netko napravi, a onda izgubite to, morate se naviknuti da to više nemate. Kad to imate zadnje četiri godine, treba malo više vremena da se tome prilagodite. No, mislim da smo se sada prilagodili.“

Green je nastavio igrati na visokom nivou u obrani, a u zadnje vrijeme Warriorsi su dobili i dobre igre u obrani i od Kevina Duranta. U zadnje tri utakmice Warriorsi su dva puta primili po 90 poena, a u prošloj utakmici dopustili su Jazzerima da postignu samo 74 koša.

Latest Posts

NE PROPUSTITE