Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green: Nećemo izgubiti u Oracle Areni

Nakon pobjede protiv Oklahome, Golden State Warriorsi su izjednačili NBA rekord za najduži niz pobjeda kao domaćin. Još od prošle sezone, Warriorsi su pobijedili 44 utakmice u Oracle Areni. Ove sezone, oni imaju 26 pobjeda doma.

Warriorsi će igrati još 15 utakmica u Oracle Areni do playoffa, a Draymond Green vjeruje da će završiti sezonu sa scoreom 41-0:

Mislim da ćemo pobijediti sve do kraja. Bili smo fenomenalni kao domaćini. Štitimo naš teren. Mislim da je moguće da ćemo pobijediti sve do kraja. Mislim da ćemo pobijediti sve utakmice kod kuće do kraja.“

Nijedan tim u historiji nije završio sezonu bez poraza kući u jednoj sezoni. Jedino su Boston Celticsi u sezoni 1985-1986. bili blizu – sezonu su završili s 40 pobjeda i 1 porazom.

Dubsi jednostavno nastavljaju s pobjedama, bilo to doma ili na strani i vrlo lako bi mogli prijeći rekord Bullsa od 72 pobjede u regularnoj sezoni. Vjerojatno jedina stvar koja bi mogla zaustaviti Warriorse na putu ka rekordu je ako bi Steve Kerr odlučio da odmara pojedine igrače te da ih štedi za playoff.

Iako Green zvuči vrlo samouvjereno, ipak moramo reći da je upravu te da je to vrlo izgledan scenarij koji bi se mogao desiti prvi put u historiji NBA.

Latest Posts

NE PROPUSTITE