Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green: Neću mijenjati pristup zbog tehničkih

Draymond Green ove sezone ima sedam tehničkih, ali je izjavio je kako je na NBA sucima da oni to rješavaju.

Tri Greenove tehničke došle su zbog slavlja nakon akcija. U susretu protiv Cavaliersa dobio je tehničku zbog negodovanja nakon prekršaja bez ijedne riječi upućene sucu.

Ne znam što drugo mogu gledati“, rekao je Green novinarima. „Ne razgovaram sa sucima više. Tako da ne. Ne znam što da gledam u ovom trenutku. Samo ću nastaviti biti svoj. Ako dobijem tehničku, neka bude. Nastavit ću biti svoj.“

NBA igrači automatski su suspendirani na jednu utakmicu kada imaju 16 tehničkih u sezoni. Nakon toga, igrač će biti suspendiran svaku utakmicu nakon svake druge tehničke.

Da promijenim pristup“, izjavio je Green. „Ne znam koji drugi pristup bi trebao uzeti osim toga da idem prema klupi. Kao da ima neki drugi pristup koji bi mogao uzeti. Nastavit ću biti osoba, jedina osoba koja znam biti. A to sam ja. Puno je ljudi koji dođu koći noći i umorni su od glumljenja cijeli dan.

Ja znam samo kako biti Draymond. I to sam cijeli život, to ću i biti. Neću biti umoran od glumljenja kad dođem kući. To ne ide tako kod mene. Neće promijeniti svoj pristup. Nema smisla.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE