Thursday, June 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green: Problemi će biti riješeni vrlo brzo

Krilni centar Golden State Warriorsa, Draymond Green rekao je kako očekuje da će njegovi problemi sa zakonom zbog njegova uhićenja nakon napada biti „brzo riješeni“.

Green je uhićen u nedjelju nakon tučnjave u restoran u istočnom Lansingu, Michiganu. Pustili su ga uz jamčevinu od 200$, a njegovo saslušanje je određeno za 20. srpanj. Ako ga osude, njegova maksimalna kazna iznosila bi 93 dana u zatvoru i 500$ kazne.

Mislim kad se nešto dogodi da se treba s tim suočiti izravno“, rekao je Green novinarima u utorak u Aspenu, Coloradu. „Moj odvjetnički tim to rješava. Bit će riješeno vrlo brzo. Kao javna osoba jednostavno se ne mogu upustiti u neke situacije. To je nešto što ću naučiti sada i jednostavno nastaviti.“

Poručnik Scott Wrigglesworth iz policije istočnog Lansinga, rekao je za ESPN u ponedjeljak kako ne može potvrditi je li to bio udarac ili šamar, ali je rekao kako nisu padali udarci i da nije bilo ozlijeđenih. I još je rekao kako policiju nije nitko zvao na mjesto, nego se su već našli na tom mjestu u normalnoj patroli.

I Warriorsi i momčad Sjedinjenih Američkih Država čekaju na detalje. Green, koji ima 26 godina, priprema se da se pridruži momčadi SAD-a kako bi nastupio za njih na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE