Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green:”Steph je neosporni vođa momčadi”

Iako su u momčadi Warriorsa brojne zvijezde, unutar momčadi nikad nije došlo do samoisticanja i svađe među najboljim igračima. Draymond Green, koji i sam spada među najglasnije igrače u ekipi, tvrdi kako je Steph Curry neosporni vođa Ratnika.

„Vođa naše momčadi je Steph. Izrazito je nesebičan, nikad se ne pitamo što možemo uraditi za njega? Ili kako se Steph osjeća? Nikad kraj njega ne moramo razmišljati možemo li uzeti ovaj šut? Naravno, on će uvijek šutirati. Ali on brine i o svima drugima, nikad ne ističe samo sebe… On nije oblikovao samo naš tim, već i cijelu organizaciju.“

Međutim, ovdje Greenove pohvale na Curryev račun nisu stale.

„On je jedan od najboljih primjera koje sam imao u životu, ali ne samo za mene, već i za sve nas. On živi po određenom standardu i jednostavno ta njegova ispravnost tjera sve druge da ga slijede.“ – zaključio je Green.

Iza Ratnika je sezona za zaborav, ali Curry većinu godine nije bio aktivan zbog ozljede. Usprkos svemu, timski duh je i dalje na visokoj razini. Bit će zanimljivo vidjeti ih sljedeće sezone u punoj snazi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE