Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymonda Greena čeka velika povišica

Krilo Golden State Warriorsa Draymond Green odlično je otvorio novu NBA sezonu; prosječno zabija 13 poena, uz 7 skokova i vrlo dobre šuterske brojke (47 posto ukupan šut, 42 posto trica). Trenutno je treći najbolji strijelac Warriorsa nakon Curryja i Thompsona.

Prisjetimo se, Greena su Warriorsa uzeli na draftu 2012. godine, ali tek kao 35. pick, što u prijevodu znači da je izabran u drugoj rundi drafta. 24-godišnji igrač ove sezone prima samo 915 tisuća dolara (još uvijek je na rookie ugovoru), ali nadolazeće ljeto, kada Green postaje zaštićeni slobodni igrač, očekuju se ponude sa svih strana, tako da je povišica gotovo sigurna stvar.

”Možete reći da je on trenutno igrač koji vrijedi Warriorsa isto koliko Taj Gibson vrijedi Bullsima. On je sada jako bitan igrač jezgre Warriorsa, mogu ga usporediti s Tayshaun Princeom i njegovoj ulozi u šampionskoj momčadi Pistonsa iz 2004. godine. On će sigurno biti igrač koji će primati oko 8 milijuna dolara na godinu”, rekao je jedan istaknuti NBA skaut.

Green jedva čeka dolazak ljeta: ”Lagao bih kada bi rekao da ne razmišljam o tome, ali neću zbog toga raditi ništa drugačije. Ako budem tako radio, sve će krenuti naopako zbog stresa, a stres znači loš nastup, što odmah znači lošiji ugovor. Stvarno volim Warriorse, a što se tiče novca, oni znaju kako me zadržati ovdje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE