Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Drew Gooden pojaèava Maverickse

Dallas Mavericksi nisu uspjeli u naumu da dovedu Marcina Gortata, te su pronašli novo rješenje za centarsku poziciju. Doveli su Drewa Goodena, igraèa koji je prošle sezone promijenio tri kluba.

Juèer naveèer, Drew Gooden objavio je na popularnom Twitteru kako je posao s Mavericksima dovršen te da je postao novi igraè Mavsa. Kao potvrda, vlasnik Dallasa, kontroverzni Mark Cuban, odgovorio je, takoðer preko Twittera: “Dobrodošao Drew“.

Gooden se prošle godine èesto selio. Igrao je prvo za Chicago, zatim za Sacramento i na kraju sezone za San Antonio Spurse. Spursi nisu bili zainteresirani da ga zadrže te su Mavsi ponudom od oko pet milijuna dolara doveli pojaèanje.

Mavsi su imali vrlo radno ljeto te su uspjeli produžiti ugovor s Jasonom Kiddom na tri dodatne godine, doveli su svestranog Shawna Mariona te još nekoliko pojaèanja: Grega Bucknera, Quintona Rossa, Nathana Jawaia i Krisa Humphriesa. Nakon drafta i nekoliko razmjena doveli su i dva rookiea, Rodriguea Beauboisa i Ahmada Nivinsa. Ukoliko ne budu imali problema s ozljedama, ekipa koja ima na rosteru Nowitzkog, Kidda i Mariona sigurno je ozbiljan kandidat za naslov prvaka NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE