Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Drexler, Mutombo i Olajuwon ocjenjuju zakucavanja

Večeras će se tijekom All-Star vikenda, koji se održava u Houstonu, održati razna timska i individualna natjecanja. Najzanimljivije među njima bit će ono u zakucavanjima, a NBA liga objavila je i suce koji će odlučivati o najboljima u prvoj rundi natjecanja.

Podsjetimo, natjecanje se održava u dvije runde, u prvoj će o najboljima odlučivati petorica sudaca, a u drugoj rundi, koja će nam dati konačnog pobjednika, odlučivat će isključivo navijači diljem svijeta.

Tako će o prolasku u drugi krug ocjene dodjeljivati petorica sudaca, od kojih je zapravo samo jedan bio poznat po atrakcijama koje je izvodio na parketu, a to je Clyde Drexler, legenda Houstona i Portlanda. U žiriju su još trojica legendarnih igrača Rocketsa – Hakeem Olajuwon, Dikembe Mutombo i Yao Ming, a posljednji član je osim 11 sezona u dresu Houstona proveo i 12 sezona na njihovoj klupi kao glavni trener – Rudy Tomjanovich.

Samo je Drexler bio poznat po svojim zakucavanjima od odabrane petorice, ali naglasak pri izboru bio je na igrače koji su igrali na Houston i koji čine važan dio povijesti Rocketsa, što će sigurno oduševiti sve navijače ekipe iz grada domaćina.

Podsjetimo, večerašnja natjecanja započinju u 2 sata i 30 minuta nakon ponoći, a natjecanje u zakucavanju je posljednje na rasporedu. Za titulu “kralja zakucavanja” borit će se Eric Bledsoe, Kenneth Faried, James White, Gerald Green, Jeremy Evans i Terrence Ross.

Latest Posts

NE PROPUSTITE