Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Drugi ovosezosnki poraz Sunsa

Sinoæ su u NBA ligi odigrane dvije utakmice,  Cavsi i dalje nastavljaju sa dobrim igrama nakon juèerašnje pobjede nad Orlandom, upisali su još  jednu na gostovanju kod Miamia. Lakersi su nanjeli drugi ovosezonski poraz Sunsima.

Kod Cavsa èetvorica igraèa upisala je dvoznamenkasti broj koševa, a prednjaèili su Lebron James sa 34 koša, 4 skokova i 7 asistencija, te Mo Williams sa 25 koševa. Poražene su predvodili Dwyane Wade sa 36, te Michael Beasley sa 24 koša.

Nakon utakmice trener Heata Erik Spoelstra je izjavio: “Svi smo razoèarani i svijesni samo da smo pružili jako lošu igru”.

Lakersi su lakše nego što se oèekivalo dobili Sunse na domaæem terenu. Domaæine su predvodili Kobe Bryant sa 29 koševa, te povratnik nakon ozljede Andrew Bynum sa 26 koševa i 15 skokova. Dobru partiju pružio je i igraè sa klupe Josh Powell, ubacio je 14 koševa i 7 skokova.  Kod gostiju iz startne petorke samo je Steve Nash ubacio više od 10 koševa (13k i 5a). Glavni razlog uvjerljivog poraza od Lakersa leži u èinjenici, da je startna petorka zajedno ubacila samo 42 koša,  te da im je šut iz igre bio mizernih 36,5%, naspram 57,6% Lakersa.

Rezultati:

Miami Heat – Cleveland Cavaliers 104:111 (video)
Los Angeles Lakers – Phoenix Suns 121:102 (video)

Latest Posts

NE PROPUSTITE