Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Duhon odsjedio drugo poluvrijeme

Trener New York Knicksa Mike D’Antoni zadržao je razigravaèa Chrisa Duhona na klupi cijelo drugo poluvrijeme u domaæoj utakmici protiv Wizardsa kako bi igrao Nate Robinson koji je oèigledno imao svoju veèer. Dosada je Duhon bio starter i prvi play momèadi, ali je D’Antoni rekao da bi se to lako moglo promijeniti, jer je sinoæ upravo Robinson uvelike pomogao Knicksima u pobjedi. Svoj doprinos dao je sa 23 poena, 8 asistencija, 6 skokova i 2 osvojene lopte.

Nakon sinoænje utakmice i pobjede od 107-85 Robinson je doživio skandiranje publike i pohvale suigraèa, pa mu se èak i Duhon “naklonio”. Duhon se nije žalio na sinoænju minutažu i rekao je da je Robinson sinoæ bio ono što svaki play mora biti – dobar u svim segmentima igre. Èak mu je èestitao i Bill Clinton koji je sinoæ bio u Madison Square Gardenu i pozvao navijaèe da pomognu unesreæenim Haiæanima.

Mike D’Antoni je nakon utakmice izjavio: “Nate je imao izvrsnu veèer, a Duhon se sinoæ nije ukopio u naèin igre koji smo dogovorili u svlaèionici te zbog toga nije igrao drugo poluvrijeme“, a dodao je i da su velike šanse da Nate Robinson iduæu utakmicu krene kao starter.

Spomenimo još da je Larry Hughes, pomalo precjenjeni igraè Knicksa koji se žalio na svoju minutažu, sinoæ ubacio 11 poena za 17 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE