Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Duhon u Orlandu, Shaq u fokusu Dallasa i Bostona

I dok klubovi NBA lige èekaju na najveæe “ulove”, pojedinci mijenjaju svoje adrese. Nakon što je Amare Stoudemire, kao najbolji košarkaš dosadašnjeg dijela prijelaznog roka Phoenix zamijenio New Yorkom, “rupe” popunjavaju i drugi klubovi.

Agent Chrisa Duhona potvrdio je prelazak svog klijenta iz New York Knicksa u Orlando Magic. Rijeè je o èetverogodišnjem ugovoru kroz koji bi braniè trebao zaraditi 15 milijuna amerièkih dolara. Duhon æe izgubiti ulogu startera, no to što æe biti “sluga” Jameeru Nelsonu ne smeta ga zbog èinjenice da bi mogao doæi do konaène nagrade – prstena prvaka.

U prošloj je sezoni Duhon postizao je 7.4 poena i 5.6 asistencija u prosjeku po utakmici. Magic ga je želio dovesti i ranije, zapravo prije dvije godine kada je dres Chicago Bullsa zamijenio onim Knicksa.

Dodajmo ovome da i dalje traje “lov” na Shaquillea O’Neala. Centar Clevelanda u prošloj sezoni na meti je jakih NBA klubova. Spominju se pritom Boston Celticsi, Dallas Mavericksi, te Atlanta Hawksi.

Veterana (38) sa 17-godišnjim stažom u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta Dallas u svoje redove želi dovesti veæ neko vrijeme.

Latest Posts

NE PROPUSTITE