Sunday, June 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Dukan: Derrick Rose najbolji bez konkurencije

U razgovoru sa srbijanskim medijima, nakon što je nazoèio euroligaškom dvoboju izmeðu košarkaša Partizana i Prokoma u Euroligi, hrvatski je skaut Chicago Bullsa Ivica Dukan dao svoje viðenje aktualnog stanja nekad najveæe NBA momèadi.

“Sve je u Bullsima super. Imamo odliènu momèad. Nakon ozljede vratio nam se Carlos Boozer pa smo nanizali sedam uzastopnih pobjeda. Oèekujemo mnogo od ove sezone. Nadamo se da æemo na Istoku napraviti zapažen rezultat” rekao je Dukan.

Na pitanje novinara o Derricku Roseu, prvom picku na draftu 2008. godine, nekadašnji je košarkaš splitske Jugoplastike kazao:

Derrick je vrlo skroman momak. Nije tipièan crni košarkaš, ne traži da uvijek on mora biti u prvom planu. U reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Turskoj nije igrao zapaženo jer se podredio kolektivu, a izbornik Mike Krzyzewski sve je bazirao na Kevinu Durantu.”

“Za razliku od reprezentacije, Bullsi su njegova momèad. Kod nas se oèekuje da postigne koš i da vodi momèad. Po mom mišljenju, Rose je sigurno najbolji bek u NBA ligi. Bez konkurencije.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE