Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Duncan: Niti na kraju pameti mi nije mirovina

Ovog æe mjeseca sjajni košarkaš San Antonija, Tim Duncan, proslaviti 36. roðendan. Èovjek s èetiri NBA prstena ove sezone spremno sa svojim suigraèima lovi peti, Spursi su druga momèad trenutaèno na Zapadu.

Nedavno je Duncan propustio jednu utakmicu, a na službenom zapisniku s utakmice kraj njegovog je imena stajala rijeè “star” kao razlog neigranja. No, Duncan, barem po uèinku na parketu, još uvijek nije niti star, niti za mirovinu. Što i sam potvrðuje rijeèima.

“Volim igrati košarku. Ja sam natjecatelj, još uvijek. Veliki natjecatelj. I niti na kraju pameti mi u ovom trenutku nije mirovina.”

Duncan je kao prvi izbor drafta u Spurse došao 1997. godine. Tek nešto ranije je tamo na trenersku klupu sjeo i današnji trener, super uspješni Gregg Popovich.

“Petnaest sezona smo zajedno. Èini mi se da u to vrijeme sve što radim, radim zajedno s njim”, rekao je Popovich, dok je suigraè Tony Parker dodao:

“Teško je razmišljati o tom danu, kada æe Duncan reæi zbogom. Jednom æe i taj dan doæi, ali samo znam da æe to biti jako èudan dan za San Antonio.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE