Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Duncan: Samo i isključivo sam fokusiran na osvajanje titule

Tim Duncan, 37-godišnji košarkaš San Antonio Spursa, unatoč stalnoj borbi s mnogo mlađim, jačim i okretnijim suparnicima, i dalje je jedan od najboljih ljudi u kompletnoj NBA ligi.

Cijelu sezonu Duncan igra na zavidnoj razini, te je bio jedna od najjačih karika San Antonija na putu prema novom velikom NBA finalu. Nevjerojatno zvuči da je daleke 1999. godine Duncan igrao itekako bitnu ulogu u osvajanju prstena u Spursima. Nakon toga je Duncan uz veliku pomoć ponajprije Manua Ginobilija i Tonyja Parkera osvajao trofeje 2003., 2005. i 2007. godine.

“Evo nas u još jednom finalu. Osjećaj je opet iznova poseban, ali nismo još gotovi s onim što smo zacrtali. Želimo novi naslov”, rekao je Duncan nakon što je zajedno sa suigračima pomeo Memphis s 4-0 u finalu Zapadne konferencije.

Duncan trenutačno prolazi i kroz burno razdoblje u privatnom životu jer se razvodi od svoje supruge Amy s kojom ima dvoje djece, a u braku je s njom od 2001. godine.

“Fokusiran sam samo i isključivo na osvajanje NBA prstena. Ništa me drugo ne zanima. Niti rekordi, niti moje godine, niti ništa drugo. Ne pitajte me niti za privatni život, to je moja stvar. Samo želim peti NBA naslov”, poručio je Duncan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE