Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Duncanova 1000. utakmica, katastrofa Hornetsa

Dolazak Amarea Stoudemirea ovog ljeta u New York definitivno je tu momèad preobrazio u ozbiljnog kandidata za gornji dom Istoène konferencije. Potvrdila je takvo što i nedjelja.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Kobe Bryant (32)
  • Asistencije: Raymond Felton (17)
  • Skokovi: Anderson Varejao (16)
  • Ukradene lopte: Kobe Bryant (4)
  • Blokade: Pau Gasol (5)

Sa 129-125 je New York pobijedio Denver i tako ostvario osmi trijumf zaredom. Takav podatak apsolutno je raritetan posljednjih sezona u New Yorku, pa je tako sadašnja generacija ponovila doseg iz daleke 1984. godine. Toliko dugo, naime, Knicksi nisu uspjeli povezati takav broj uspjeha. Spomenuti Stoudemire je postigao èak 24 od ukupno 30 poena u drugom dijelu. Odlièan je bio i Raymond Felton u domaæem sastavu, te je ogled završio sa 19 poena i rekordnih u sezoni 17 asistencija.

Recimo da su obje momèadi iz igre gaðali preko fascinantnih 50 posto.

LA Lakersi se i dalje muèe, ali ovom prilikom barem nisu izgubili. Kod New Jerseyja su pobijedili 99-92, tako što su u samoj završnici napravili seriju 8-0. Kobe Bryant je u toj seriji imao dvije vrijedne asistencije, a ukupno je utakmicu završio sa 32 poena, od èega je 25 zabio u drugom dijelu. Ukupno je to osma pobjeda zaredom Lakersa protiv ove momèadi.

Prvi sastav koji je u ligi došao do 20. pobjede je sjajni San Antonio. Svladali su kao domaæini u nedjelju Portland 95-78, a Tim Duncan je odigrao jubilarnu 1000. utakmicu pod NBA svodovima.

Nevjerojatno je izgledao napad New Orleansa u prvom dijelu ogleda kod Philadelphije, kojeg su Hornetsi izgubili 88-70. U prvoj èetvrtini je New Orleans zabio 13, a u drugoj èetvrtini tek 10 poena!

Latest Posts

NE PROPUSTITE