Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dunleavy o Bullsima: Puno toga je pogrešno

Chicago Bullsi nakon dolaska Freda Hoiberga na mjesto trenera početkom sezone očekivali su borbu za vrh Istoka. No, uslijed masu povreda ključnih igrača te nedostatka motivacije Bullsi su trenutno u borbi za playoff te zaostaju 2 utakmice za osmoplasiranim Pistonsima.

Posljednje tri utakmice su izgubili protiv ekipa od kojih nisu smjeli izgubiti ako žele igrati i košarku u svibnju. Krilo momčadi iz Chicaga Mike Dunleavy otvorio je dušu i kazao svoje mišljenje trenutne forme Bullsa:

„Nije samo jedna stvar u pitanju, tu je mnogo stvari pogrešno“, započeo je Mike te nastavio:

„Niti je obrana kriva niti napad, obje stvari su pogrešne. Da je nešto konkretno zaškripalo, našli bi rješenje i poradili na tome, no ovdje to nije slučaj mnogo stvari ne štima. Zalaganje, realizacija, disciplina, zajedništvo, puno toga zaista“, iskren je bio Dunleavy.

Rookie trener Hoiberg također je imao dodati i svoje mišljenje:

„Nedostatak kompetitivnosti. Razgovaramo o tome da izađemo na teren i damo svoj maksimum kako bi započeli utakmicu što bolje i imali priliku uhvatiti ritam i pobjedu. Kada dobijemo prvu četvrtinu mi pobjeđujemo utakmice, ali kada nam protivnik u prvih 12 minuta zabije 36 poena, to predstavlja problem“.

Vođa ekipe Jimmy Butler se također dotakao loše forme Bullsa:

„Odgovor je u svlačionici. Gdje bi mogao biti drugo? Bilo bi bolje za nas da to iznesemo na teren, jer je to jedini način da se popravimo kao momčad. Nitko neće igrati košarku za nas“, pomalo je bijesan bio Butler.

Realno gledano Bullsi mogu vidjeti doigravanje s obzirom na to da do kraja regularne sezone ima 10 utakmica. Nešto lakši raspored imaju za razliku od glavnih kandidata Pistonsa no, ne smiju dopustiti sebi da gube od Knicksa, Magic i ekipa koje su ispod Bullsa.

Sljedeće subote Bullsi će dočekati Pistonse na svom terenu te pokazati da li žele vidjeti doigravanje ove godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE