Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: Antetokounmpo može postati najbolji u povijesti

Giannis Antetokounmpo, 22-godišnji Grk u redovima Milwaukee Bucksa, u očima mnogih odrasta u jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Podsjetimo, prošle je sezone dobio nagradu za igrača koji je najviše napredovao, a također je postao tek peti igrač u povijesti NBA lige koji je predvodio svoju momčad po broju koševa, skokova, asistencija, ukradenih lopti i blokada u cijeloj sezoni. To dovoljno govori o njegovim kvalitetama i nadmoći u ekipi Bucksa.

Veliki Kobe Bryant na neki je način izazvao Giannisa da već ove sezone osvoji titulu najkorisnijeg igrača lige, a slično razmišlja i Kevin Durant, koji je ranije izjavio kako će mladi Grk u skorijoj budućnosti osvojiti spomenutu nagradu i postati MVP.

Četverostruki najbolji strijelac lige te trenutni NBA prvak otišao je još dalje u svojim prognozama, pa je za svoj Youtube kanal rekao:

The Greek Freak je iznimno moćan. Nikad nisam vidio igrača poput njega. On bi mogao postati najbolji koji je ikada igrao košarku, ukoliko će to dovoljno željeti. Prilično je zastrašujuće razmišljati o tome.”

Zaista hrabre riječi jednog od najboljih igrača današnjice, a zasada je Antetokounmpo na jako dobrom putu da ostvari barem dio ovakvih predviđanja. Durant je za kraj također dodao:

“Meni je Giannis daleko najdraži igrač za gledati na parketu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE