Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant briljirao na najpoznatijem igralištu na svijetu (video)

Kevin Durant, zvijezda Oklahoma City Thundera, upisao se meðu košarkaške velikane koji su zaigrali na slavnom igralištu u Rucker Parku u njujorškom Harlemu.

Na najpoznatijem igralištu za uliènu košarku na svijetu Durant je upisao èak 66 poena i predvodio svoju momèad DC Power do pobjede 99-93 protiv Sean Bell All-Starsa pred gomilom znatiželjnika koja je stajala uz teren.

“Cijeli sam život želio igrati u Rucker Parku”, priznao je najbolji strijelac NBA lige u posljednje dvije sezone.

Ne samo da je igrao, Durant je briljirao. U prve je tri èetvrtine ubacio 38 koševa, a onda samo u posljednjoj 28. Trice je ukupno gaðao 9-11. Sa 66 poena je postavio jedan od najboljih uèinaka ikad u Rucker Parku, ali nije nadmašio legendu uliène košarke Joea ”The Destroyera” Hammonda koji drži rekord sa 74 poena i Stevea Burtta koji je prije èetiri godine ubacio 68 koševa.

Nastupom u Rucker Parku Durant se prikljuèio zvijezdama poput Wilta Chamberlaina, Kareema Abdula Jabbara, Connieja Hawkinsa, Juliusa Ervinga, Natea Archibalda, Kennyja Andersona, Jamala Mashburna, Stephona Marburyja, Sebastiana Telfaira, Vincea Cartera, JR-a Smitha, Lamara Odoma koji su tijekom godina prezentirali svoje vještine u Harlemu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE