Friday, June 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant i James za nove pobjede

Jeremy Lin, ludilo iz New Yorka, u èetvrtak naveèer je zajedno sa svojim Knicksima došao u Miami, pokušavajuæi zaprijetiti najboljoj momèadi na Istoku (sada imaju omjer 27-7).

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Kevin Durant (33)
  • Asistencije: Tony Parker (12)
  • Skokovi: Zaza Pachulia (13)
  • Ukradene lopte: LeBron James (5)
  • Blokade: Joel Anthony (5)

LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh æe stajati New Yorku i na putu prema NBA finalu kojem se u New Yorku, možda i s pravom, nadaju nakon pojave èuda zvanog Lin. No, taj je igraè u èetvrtak pogodio samo jedan šut iz igre (1-11). Izgubio je èak osam lopti, isto toliko koševa pogodio i prvi put nakon jedanaest utakmica u nizu ostao ispod deset poena u veèeri. Potpuno se pogubio kraj Wadea, Jamesa, Bosha i ostalih s Floride.

Miami je vodio cijelu utakmicu, tijekom treæe èetvrtine je podigao prednost iznad deset poena i stvar je bila riješena. Trojac je igrao opet na visokoj razini: James je ubacio 20 poena, uz devet skokova i osam asista, Wade 22 uz po pet uhvaæenih lopti i dodavanja, dok je Bosh zabio 25 uz osam skokova. Mala protuteža na drugoj strani je bio tek Carmelo Anthony sa 19 poena i sedam skokova.

Kao i Miami, tako nakon èetvrtka omjer 27-7 ima i Oklahoma City, najbolja momèad Zapada. U èetvrtak su Durant i društvo pobijedili Los Angeles Lakerse 100-85. Bila je to Oklahomi petnaesta pobjeda na domaæem parketu ove sezone (15-1), kao i dvanaesta u nizu. Dok god je Kevin Durant tako “vruæ” (33 poena, èetiri skoka i šest asista) nastavljat æe se ova serija. Vrlo dobra potpora je opet došla od strane Russella Westbrooka (19 poena, pet skokova i šest dodavanja) i Serge Ibake (11 poena, 13 skokova i tri blokade).

Èovjek pred “tradeomPaul Gasol je ubacio 22 poena i imao devet skokova za Lakerse, dok je Kobe Bryant ubacio 24 uz šut 7-24.

Bez Joea Johnsona Atlanta je u tvrdoj utakmici nadvisila Orlando 83-78. Mnogo toga je pod košem obavio Josh Smith (22 poena i 12 skokova), te tako zasjenio Dwighta Howarda na drugoj strani, dok se San Antonio vratio na pobjednièki trak i slavio kod Denvera 114-99. Zaèudo, najbolji nije bio Tony Parker veæ DeJuan Blair sa 28 poena i 12 skokova.

Nakon èetvrtka slijedi kratka pauza u ligi i priprema za nedjeljnju All Star utakmicu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE