Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant i Love nastavljaju u Dream Teamu, James vjerojatno ne

Dosadašnji američki košarkaški reprezentativci i aktualne zvijezde NBA lige, Kevin Durant i Kevin Love, objavili su da nastavljaju reprezentativnu karijeru najmanje do Olimpijskih igara u Rio de Janeiru.

Za razliku od njih, najbolji košarkaš današnjice, LeBron James, vjerojatno neće postupiti isto. Yahoo!Sports je objavio ekskluzivno informaciju da će se dvostruki uzastopni NBA prvak s Miamijem umiroviti u reprezentativnom smislu, te da neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu 2014. u Španjolskoj niti na Igrama u Brazilu. Kao izvor je naveden visokopozicionirani dužnosnik u floridskom klubu.

Kevin Durant je bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Turskoj prije tri godine postizavši 22,8 koševa po utakmici, dok je na Olimpijskim igrama u Londonu predvodio momčad s 19,5 koševa u prosjeku. Njegov imenjak Love u Londonu je, igrajući na poziciji centra, bio na brojkama od 11,6 koševa i 7,6 skokova.

“Predstavljati domovinu nikad ne možeš shvatiti olako. Prelomio sam već prošlo ljeto da nastavljam. Igrati protiv najboljih reprezentacija na svijetu u društvu najboljih igrača na svijetu meni je vrlo zabavno”, rekao je prvi strijelac Oklahoma City Thundera.

Objava je stigla pretposljednjeg dana regrutnog kampa koji Američki košarkaši savez (USA Basketball) održava u Las Vegasu s 25 ponajboljih mladih košarkaša lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE