Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant i Westbrook imaju novog trenera

Glavni operativac Oklahoma City Thundera, Sam Presti dovršava pregovore možemo reći s bivšim trenerom sveučilišta Floride, Billom Donovanom. Nakon 19 sezona i dvije titule s Floridom, Donovan bi trebao potpisati petogodišnji ugovor s Thunderom. Donovan će imati težak zadatak u Oklahomi jer u manje od godinu dana mora uvjeriti Duranta i kompaniju da ih je u stanju odvesti do naslova lige, te “natjerati” Duranta da potpiše produženje ugovora s Thunderom.

Ako je vjerovati Adrianu Wojnarowskom, Prestijev jedini kandidat za nasljednika Scotta Brooksa je bio Donovan kojeg je ciljao već duže vrijeme. Prva zvijezda Thundera, Kevin Durant se već raspitivao za Donovana kod njegovih bivših igrača, te je dobio samo pozitivne povratne informacije.

Bill Donovan je prošle sezone imao dvije ponude da preuzme klupu u najboljoj ligi svijeta, ali je odbio Cleveland Cavalierse i Minnesotu Timberwolvese. Već sada davne 2007. godine bio je potpisao petogodišnji ugovor s Orlandom Magicom i čak je održao konferenciju za novinare, no predomislio se iz samo njemu znanih razloga i odlučio se vratiti na sveučilište Florida. NBA liga mu je zabranila da trenira neku NBA momčad u dužini trajanja “potpisanog” ugovora s Magicom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE