Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant i Westbrook ne odmaraju, organizirali treninge Thundera

Možda najbolji dvojac lige, Kevin Durant i Russell Westbrook, počeli su s pripremama za novu sezonu. Očekivanja su velika, cilj je vjerojatno napad na neku od pozicija koje garantiraju prednost domaćeg terena u prvoj rundi playoffa i naravno cilj za dva navedena igrača je ostati na parketu što je više moguće, nakon razočarajuće sezone pune ozljeda prošle godine. Na kampusu Westbrookovog bivšeg sveučilišta UCLA organizovani su workouti kojima je prisustvovao novi trener OKC-a, Billy Donovan. U ponedeljak su radili samo Durant i Westbrook i to šuterske vježbe, dok su se u utorak pridružili njihovi suigrači te asistenti trenera Donovana.

U spomenuti utorak njima su se pridružili: Serge Ibaka, Nick Collison, Steven Adams, Anthony Morrow, Dion Waiters, Kyle Singler, D.J. Augustin, Cameron Payne, glavni asistent Monty Williams te Royal Ivey, bivši igrač i sadašnji trener D-league filijale Oklahome. Inače, ovi treninzi su organizirani od strane Duranta, Ibake i Westbrooka.

Puno se očekuje od OKC-a ove godine nakon razočarenja od prošle, ali ako Durant i Westbrook ostanu zdravi, Ibaka nastavi da igra kako zna te ostatak ekipe dobro shvati svoju ulogu na terenu onda playoff ne bi smio biti problem, a top-4 finiš bi bio realno očekivanje. Također, treba vidjeti što će uraditi Billy Donovan koji NBA iskustva nema (2007. prihvatio ponudu Magica, ali se predomislio) a on na klupi mijenja sasvim dobrog Scotta Brooksa koji ipak nije mogao da izvuče baš najbolje iz svoje ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE