Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant i Westbrook uništili Bullse

Oklahoma City Thunder je na krilima Russella Westbrooka i Kevina Duranta došla do prve pobjede u novoj sezoni. Rezultatom 106:95 savladali su momèad Bullsa.

U utakmicu su bolje ušli igraèi Chicago Bullsa koji su veæ u prvoj èetvrtini poveli s pet koševa. No, istu prednost su ostvarili i domaæi košarkaši u sljedeæoj èetvrtini. U veoma izjednaèenoj utakmici Thundersi su u jednom trenutku imali i 9 koševa prednosti, no Bullsi se nisu predali i u posljednoj èetvrtini ponovno su poveli.

Šest i pol minuta do kraja su i dalje držali prednost, no onda se budi spomenuti dvojac koji je kombinirano u posljednjoj èetvrtini ubacio 14 poena i donosi pobjedu svojoj momèadi. U kljuènoj zadnjoj èetvrtini Oklahoma je odlièno odigrala obranu i Bullse zaustavila na šutu iz igre od samo 25%.

“Odlièno smo odigrali obranu u zadnjoj èetvrtini, nisam mogao tražiti bolje. Mislim da je to bila najbolja obrana koju smo odigrali u ovih mjesec dana
“, objasnio je nakon utakmice trener Oklahome, Scott Brooks.

Domaæine su predvodili Kevin Durant s 20 koševa i Russell Westbrook s 28 koševa i 10 skokova. S druge strane najbolji su bili Derrick Rose s 28 koševa i Joakim Noah s 18 koševa i 19 skokova. Za domaæine je prilièno lošu utakmicu odigrao startni braniè Thabo Sefolosha koji je na terenu proveo 25 minuta i pritom ubacio samo jedan koš, uz 4 skoka i isto toliko blokada.

Obje ekipe æe sljedeæe utakmice odigrati protiv Detroit Pistonsa. Prvo æe snage odmjeriti Thundersi, u petak, dok æe dan kasnije igrati i Bullsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE