Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: Konačno sam prestao brinuti o tome što novinari pišu

Kevin Durant, vodeći strijelac NBA lige iz Oklahoma Cityja, zadnje dvije utakmice prvog kruga doigravanja protiv Memphisa odigrao je na visini zadatka, iako se dugo mučio u seriji kako bi namjestio nišanske sprave.

Zaostatak 3-2 u pobjedama Thunder je okrenuo u dobivenu seriju s 4-3. Kevin Durant nije igrao kako zna i može većim dijelom ove serije, mučio se sa šutom, ali je proradio kada je bilo najpotrebnije. Ubacio je 36 koševa u šestoj utakmici, te 33 u sedmoj, koju je Oklahoma City dobio u nedjelju pred svojim navijačima 120:109, čime je osigurao polufinalnu seriju na Zapadu protiv LA Clippersa. U tom ogledu je Durant šutirao trice 5/5.

“Konačno sam odigrao svoju pravu utakmicu. Ranije sam previše razmišljao i brinuo se o onome što vi, novinari, govorite i pišete o meni. Konačno sam se uspio opustiti i odigrati kako znam. Da, motivirali ste me malo, iako sam vam govorio da niste”, rekao je Durant novinarima.

U sedmoj utakmici je Russell Westbrook upisao triple-double učinak, 27 koševa, 10 skokova i 16 asistencija. Postao je tek drugi igrač u povijesti NBA lige, nakon Rajona Ronda, koji je dva puta upisao trostruko-dvostruki učinak u sedmim utakmicama doigravanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE