Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant ljubomoran na odnos Lowryja i DeRozana

Momčad Golden state Warriorsa 71. po redu NBA sezonu otvorila je porazom. Nova akvizicija, Kevin Durant je definitivno priča čitavog ljeta, ali nekadašnji MVP nema odnose s suigračima kao njegove kolege iz reprezentacije Sjedinjenih Država.

Naime, prema riječima asistenta iz stručnog štaba Toronto Raptorsa Durant je izrazito ljubomoran na odnos dvojca iz Toronto Raptorsa Kylea Lowryja i DeMara DeRozana. Asistent Rex Kalamian bio je pomoćnik Scottu Brooksu u Oklahoma City Thunderima šest sezona te je razvio prijateljske odnose s Durantom, koji mu se nedavno „otvorio“ priznavši da želi nešto poput Lowry-DeRozan odnosa.

„Rekao mi je da se njih dvojica odlično slažu i da bi Kevin želio takav odnos s nekim suigračem. Način na koji igraju zajedno na terenu te odnos van parketa čini ga ljubomornim, jer ono što imaju Lowry i DeRozan zaista djeluje odlično“, kazao je Kalamian koji je priznao da je takav odnos bio prisutan u OKC-u.

„Nešto slično imali smo ranije u Thunderima. Tu je bio James Harden koji se slagao sa svima i to je ono što je igrače zbližilo. Odlaskom Hardena ti odnosi su utihnuli iako su se na parketu odlično slagali Russell Westbrook i KD van terena to nije bio neki poseban odnos.“

Poznato je da se igrači Golden State Warriorsa međusobno dosta poštuju i vole te možda je to prilika za Kevina da razvije neki poseban odnos s nekim od igrača Dubsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE