Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: Mogu igrati puno bolje

Ozljedom Russella Westbrooka u seriji protiv Houston Rocketsa, sve playoff ambicije Oklahome pale su na pleća Kevina Duranta. Durant trenutno odrađuje sjajan posao bez Westbrooka, na prosjecima je od 31,8 poena, 9,1 skokova i 6,3 dodavanja za malo više od 43 minute po utakmici, ali i smatra da može igrati još i bolje.

Durant je jučer priznao da nije previše zadovoljan, te je izjavio: “Ja mogu učiniti puno više za svoju ekipu te pružiti još bolje igre, uvijek može bolje. Kako je jedan moj prijatelj rekao, bez obzira koliko dobro igraš,uvijek možeš bolje, i to je način na koji ja gledam trenutnu situaciju. Ja samo moram pronaći način da suigrače činim još boljima i da ih stavljam u još bolje pozicije na terenu nego do sada, te moram nastaviti biti lider na parketu i na klupi.”

Nakon ovih igara Duranta i njegove izjave, pojavile su se usporedbe s nedvojbeno najboljim igračem lige LeBron Jamesom i njegovom erom u Cleveland Cavaliersima. Ako Kevin Durant, koji igra u puno konkurentnijoj konferenciji nego James, uspije svoje Thundere dovesti do finala bez pomoći Westbrooka, to će ga nedvojbeno svrstati rame uz rame Jamesu kao najboljem igraču lige.

Oklahoma je sinoć nakon produžetka izgubila od Memphisa 103:97 te se trenutno nalaze u velikom zaostatku od 3-1 u pobjedama, tako da su njihove šanse za prolazak u finale Zapada svedene na minimum.

Latest Posts

NE PROPUSTITE