Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant mora operirati stopalo, povratak za 4-6 mjeseci

Očajne vijesti ponovno stižu iz Oklahome; prošlogodišnji MVP lige, 26-godišnji Kevin Durant, mora na treću operaciju stopala ove sezone, a košarkaškim aktivnostima se smije vratiti za najmanje 4, a najviše 6 mjeseci.

Durant je prošle godine igrao najbolju košarku u NBA karijeri, da bi na ljeto operirao stopalo, što ga je izvan parketa zadržalo prvih 17 utakmica sezone. Durant se nakon toga vratio, odigrao 27 utakmica, zaslužio mjesto u All-Star utakmici, ali u veljači se požalio na bol i morao je na novu, drugu operaciju gdje mu je zamijenjen i stavljen novi vijak na operiranom mjestu.

Nakon toga je bilo nekih naznaka da će se Durant vratiti za vrijeme doigravanja, ali sada su takva nadanja postala nemoguća. Kost u stopalu očito još nije zacijelila, bol i neugodnost su još prisutne, a treća operacija u jednoj sezoni i povratak nakon 4-6 mjeseci sigurno zvuče zabrinjavajuće.

Oklahoma je trenutno na osmom mjestu Zapada i imaju tri utakmice prednosti ispred Pelicansa, tako da bi trebali uhvatiti doigravanje na Zapadu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE