Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant nadigrao LeBrona u ekshibiciji (video)

Odigrana je ekshibicijska utakmica s najveæim imenima NBA lige na parketu. LeBron James, Carmelo Anthony, Chris Paul i Kevin Durant priredili su gledateljima nezaboravan spektakl.

Utakmica je odigrana u Baltimoreu, gdje je Carmelo Anthony proveo veæinu svoga djetinjstva. Na kraju je slavila ekipa Melo League, koju je predvodio LeBron sa 42 poena, ukljuèujuæi nekoliko sjajnih zakucavanja. Anthony je završio utakmicu sa 27 poena, Gary Neal je ubacio 17, a po 16 poena postigli su Paul i Josh Selby.

Najveæu opasnost predstavljao im je Durant koji je sakupio 59 poena. Veæinu utakmice proveo je u izravnom dvoboju s LeBronom, pokazujuæi svoj raznovrstan napadaèki arsenal. Uz Duranta najviše su se iskazali Austin Daye sa 23 poena i Jarrett Jack s 13 poena.

“Imam veliko poštovanje prema LeBronu, on je jedan od najboljih igraèa lige”, izjavio je nakon utakmice Durant. “Sjajno mi je igrati protiv njega i pokazati na èemu sam sve radio tijekom ljeta. Treneri su mi prije lockouta rekli da igram što je moguæe više. Zato æu se uvijek odazvati na ovakve utakmice, posebice protiv ovako dobrih igraèa.”

U utakmice se obrane gotovo ni nisu igrale, što pokazuje i konaèan rezultat 149:141, ali zato su gledatelji mogli vidjeti veliki broj sjajnih poteza koje i vi možete pogledati u priloženom videu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE