Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant ne želi u Texas

Dok na jednoj strani Warriorsi pokušavaju obraniti naslov prvaka u velikom finalu protiv Cleveland Cavaliersa na drugoj strani NBA lige sve više se priča oko najtraženijeg free agenta Kevina Duranta.

Kako pišu mediji iz Sjedinjenih Država KD planira da održi osobne sastanke s određenom grupom momčadi iz lige. Momčadi koje imaju najviše izgleda da se potpis Kevina nađe na njihovim ugovorima su rivali Golden State Warriorsi i San Antonio Spursi.

Postoji mogućnost da nastavimo gledati Duranta u dresu Oklahome jer bi mogao potpisati na trenutni ugovor još jednu plus sezonu i time bi slobodan igrač postao u ljeto 2017. upravo kada i njegov najbolji suigrač Russell Westbrook.

No, s druge strane Durant je i sam dao do znanja medijima da momčad Houston Rocketsa neće uzimati u razmatranje usprkos tome što je javna tajna da Rocketsi ponovo žele udružiti James Hardena i Duranta koji su inače odlični prijatelji izvan terena.

Kevin Durant i OKC bili su jednu utakmicu udaljeni od plasmana u veliko finale što bi bilo drugo u povijesti Thundera, no ostali su kratkih rukava te je tim porazom MVP iz 2014. godine vidno bio nezadovoljan te ostaje nam da vidimo hoće li poraz utjecati na promjenu destinacije ili će se vratiti u Oklahomu i ponovo pokušati ispočetka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE