Thursday, February 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant o igranju preko bare odluèuje 1. listopada

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, zvijezda Oklahoma City Thundera, Kevin Durant izjavio je da æe o igranju u nekoj drugoj zemlji za vrijeme trajanja lockouta u NBA ligi odluèiti 1. dana mjeseca listopada.

“Moj agent trenutno vodi pregovore, ali trenutno ne znam ništa. Zasad treniram, naporno radim i èekam rasplet situacije u NBA-u”, rekao je Durant za Washington Post.

“Mislim da æe poèetkom listopada sve biti puno jasnije što se sezone u Americi tièe tako da æu dotad ostaviti sve opcije otvorene”, zakljuèio je “Durantula”.

Duranta se nedavno povezivalo s turskom ligom, a u posljednje vrijeme sve se èešæe spominje i Rusija u kojoj bi se sigurno našao neki bogataš koji bi bio spreman platiti veliku svotu novca za nekoliko mjeseci rapsodije u svom klubu. Jedna od opcija mogla bi biti i Španjolska u koju æe se najvjerojatnije vratiti Durantov dobar prijatelj iz Oklahome, Španjolac Serge Ibaka. Meðutim, velika cijena osiguranja i plaæa koju bi Amerikanac zahtijevao mogli bi predstavljati veliki problem.

Latest Posts

NE PROPUSTITE