Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant odgovorio na priče da su Warriorsi bolji bez njega

Košarkaš Golden Statea Kevin Durant otkrio je da se osjeća bolje svakim novim danom, ali je istaknuo i da nije siguran kada će moći da se vrati na teren.

 Kevin Durant je u noći s petka na subotu prvi put razgovarao s novinarima otkako je ozlijedio desni list 8. svibnja.

Durant se ozlijedio u završnici treće četvrtine pete utakmice serije s Houstonom i od tada nije igrao. Bez njega su se probudili Curry i Thompson te eliminirali Rocketse. Aktualni prvaci su potom u finalu konferencije savladali Portland.

Uprkos tome što igrači Golden Statea i trener Steve Kerrkonstantno ponavljaju koliko se raduju povratku Duranta u momčad, u medijima i među navijačima se priča da je momčad zapravo bolja bez njega.

– Ista priča se vodi otkako sam došao ovdje, to su Warriorsi i KD. Razumijem to. Jasno mi je i da moji suigrači i organizacija znaju šta sam napravio ovdje i na terenu i izvan njega. Postao sam dio ove kulture. Znam da doprinosim momčad, ali isto tako znam da mnogo ljudi izvan ogranizacije nas ne želi vidjeti zajedno – kazao je krilni košarkaš Ratnika.

– To je ono o čemu svi pričaju. Kao igrač sam razmišljao o tome i shvatio da to nije točno. To nije činjenično stanje kada je riječ o košarci. Sve je kul i zanimljivo, ali ja znam kakvo je pravo stanje stvari.

Iz momčadi su priopćili da su male šanse da će KD zaigrati u prvoj utakmici finala 30. svibnja.

– Fokusirat ću se na oporavak. Ne želim da idem dalje od toga jer zapravo ni ne znam mnogo o ovoj ozljedi. Vjerujem liječnicima – dodao je Durant.

Od prve utakmice finala zato će gotovo sigurno biti spreman Andre Iguodala, dok bi se tijekom serije na parketu mogao ponovno naći i DeMarcus Cousins.

Prva utakmica finala bit će odigrana u noći s četvrtka na petak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE