Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: “Oklahoma će mi uvijek biti u krvi”

Kevin Durant napustio je Oklahomu u ljeto 2016. te potpisao za tada najvećeg rivala za tron Zapada, Golden State Warriorse. Naravno da mu navijači Oklahome i Russell Westbrook to nikada neće zaboraviti, ali Durant je po svoj prvi NBA naslov išao linijom manjeg otpora i u svojoj prvoj sezoni u Oaklandu ga i osvojio.

Uoči sinoćnje utakmice u Bostonu Durant je rekao nešto i o ovoj temi:

Moja ljubav prema plavoj boji će trajati zauvijek. To je veće i od naslova NBA prvaka. Moja obitelj i ja nismo samo izbrisali iz pamćenja osam godina provedenih u Oklahomi, gdje smo uostalom i odrasli. Ja sam Oklahoma, još uvijek. To mi je mjesto pomoglo odrasti. Poznajem tamo mnoge ljude koji bi primili i metak da me spase i obrnuto. 

Kada su ga novinari upitali zašto je ipak napustio Oklahomu unatoč ovakvim riječima, rekao je:

U životu čovjeka dogodi se trenutak za promjenu. Morate znati što je pravi izbor u vašem životu, kada ste na prekretnici.

O odnosu s Westbrookom i ostalim bivšim suigračima Durant je rekao:

Te ću ljude uvijek voljeti, ma što god se dogodilo. Nema veze ako su ljuti na mene. Volim ih sve iz dubine svoga srca. Trenutno nismo u komunikaciji, ali nadam se da tako neće ostati u budućnosti.

Durant je u Oklahomi proveo osam sezona, a najbliže naslovu došao je 2012. godine kada je u finalu Oklahoma poražena od Miami Heata s 4-1 u seriji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE