Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant otkrio glavni razlog zbog kojeg je prešao u Warriorse

Prelazak Kevina Duranta u Golden State Warriorse i dalje je jedan od najkontroverznijih poteza u povijesti NBA lige. Moglo bi se reći kako mu mnogi ljudi u Oklahomi vjerojatno još nisu oprostili što je napustio momčad 2016. godine.

KD je igrao sjajnu košarku, vodio je momčad do velikih stvari, na samo jednu utakmicu od NBA finala po drugi put u karijeri prije nego što je Golden State Warriorsima uspio povratak od zaostatka 3-1 i pobjede u sedam utakmica finala Zapada.

Nakon te sezone, KD se pridružio Warriorsima, momčadi koja ga je pobijedila, čime je izazvao negodovanje i zgražanje navijača. Četiri godine kasnije, o tom se potezu i dalje raspravlja u NBA krugovima, a KD je o tome progovorio nedavno, tijekom nastupa u “The Corp s A-Rodom i Big Catom”. Durant je otkrio da je htio biti okružen igračima koji igraju slično njemu, zbog čega su Warriorsi izgledali kao savršen izbor.

“U Oklahomi smo imali puno igrača na parketu, no osjećao sam kako se od mene očekuje da budem glavni na parketu, da budem igrač koji zabija trice i koji kreira igru. Htio sam oko sebe više igrača koji igraju poput mene. U Warriorsima ste imali Stepha Curryja koji je odličan šuter, potom Klaya Thompsona koji može šutirati i kreirati akcije. Tu je bio i Andre Iguodala, krilo koje može sve raditi u napadu i u obrani i Draymond Green također. Naši su se talenti povezali, a ja sam osjećao da će moja igra biti na višoj razini ukoliko budem igrao s takvim igračima.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE