Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: Trener je donio prave odluke

Oklahoma City Thunder uspjela je ostvariti ‘break’ i izjednaèiti seriju na 1-1. U drugoj utakmici finala Zapada Thunderi su slavili rezultatom 106:100, a jedna od najvažnijih karika je bio ovogodišnji treæi najbolji igraè s klupe, James Harden.

“Odlièno smo igrali u zadnjoj èetvrtini i mislim da je trener donio pravu odluku ne mijenjavaši postavu”,  rekao je najbolji košarkaš Oklahome, Kevin Durant.

No, izjava Duranta se zasigurno nije fokusirala iskljuèivo na odliènu igru Jamesa Hardena veæ i na potez trenera koji je u posljednjoj èetvrtini na klupi ostavio Russella Westbrooka.

“Dok moja momèad pobjeðuje nije mi problem sjediti na klupu”, rekao je organizator Oklahome koji je utakmicu završio sa 18 poena i 4 asistencija. Meðutim na kraju je ipak pomalo otvorio dušu i priznao: “Naravno, uvijek se nadam da æe mi trener pružiti priliku.”

Dodajmo i to kako je na drugoj utakmici izmeðu spomenutih ekipa klupa Oklahome pobijedila klupi Dallasa sa 50:29, od èega je èak 23 poena postigao James Harden.

Za kraj je i Rick Charlise, trener Dallasa priznao kako je ovog puta presudio uèinak sa klupe: “Odigrali su veoma agresivno i klupa im je noæas bila odlièna”, rekao je strateg Dallasa koji je i nakon prve utakmice upozorio svoju momèad na igru u obrani.

“Moramo popraviti igru u obrani. Kada zabiješ 100 poena u doigravanju to bi trebalo biti sasvim dovoljno za pobjedu. Meðutim to neæe biti dovoljno ako budemo primali 112 odnosno 106 poena poput nas.”

Sljedeæa utakmica se igra u Oklahomi 22. svibnja u 03.00h po našem vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE