Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: Trenirao bih i s Bryantom te Anthonyjem

Najbolji strijelac NBA lige u posljednje tri sezone, Kevin Durant, ne vidi ništa loše u treniranju sa svojim najveæim rivalima, dok ga amerièki mediji istovremeno kritiziraju radi toga.

Ovoga je ljeta Durant, košarkaš Oklahome City Thundera, odradio nekoliko treninga s najboljim igraèem današnjice – LeBronom Jamesom (Miami Heat). Nakon što su to doznali amerièki mediji, sasuli su drvlje i kamenje po Durantu nazivajuæi ga karakternim slabiæem.

“Mislim da je sve to pretjerivanje. Novinari pišu ono što misle i što æe ljudi èitati. Trenirao sam u nekoliko navrata s LeBronom, ali samo u cilju da budem još bolji. Ne vidim ništa loše u tome. Kad bi bilo moguæe, vrlo bih rado trenirao i s Kobeom Bryantom ili Carmelom Anthonyjem. Takvi me treninzi èine jaèim i iskusnijim”, rekao je Durant za novinsku agenciju AP.

Podsjetimo, Durantova Oklahoma je na koncu prošle sezone poražena u finalu NBA lige upravo od Jamesovog Miamija s 4-1, a upravo je James bio igraè koji je u potpunosti zasjenio dotada sjajnog Duranta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE