Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: “Zaza je samo smotan”

Zaza Pachulia na lošem je glasu u NBA-u. Centar Golden State Warriorsa izazvao je lavinu mržnje na svoj račun nakon što je u prošlogodišnjem finalu Zapadne konferencije uzrokovao ozljedu zvijezdi San Antonio Spursa, Kawhiju Leonardu. Ipak, to ga nije zaustavilo pa se u subotnjoj utakmici jednostavno srušio na noge Russella Westbrooka i tako mogao izazvati novu ozljedu protivničkom igraču. Namjerno ili ne, procijenite sami.

No, Kevin Durant ne slaže se s kritičarima te je stao u obranu svog gruzijskog suigrača tvrdeći kako njegovi potezi nisu namjerni, već su produkt nespretnosti.

“Ne mislim da Zaza želi ikoga ozlijediti. Samo je smotan kao i mnogi visoki igrači. Pogledao sam snimku i vidio kako se Zaza sapleo na nogu Nicka Younga i to je možda uzrokovalo pad. Ne mislim da je Zaza htio ozlijediti Russa. Siguran sam da je navijačima izgledalo kao da jest, ali to je bila samo puka nesreća i drago mi je da je sve u redu s Russom.”

Bilo bi zanimljivo vidjeti što Westbrook misli o ovoj situaciji i izjavi svog nekadašnjeg suigrača Kevina Duranta s kojim je sada u burnim odnosima. Mi se iskreno nadamo da je Durant u pravu jer je namjerno ozljeđivanje protivnika izrazito nesportski potez kojeg je uvijek ružno vidjeti na sportskim terenima.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE