Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant želi bivšeg trenera Warriorsa na klupi Netsa

Brooklyn Netsi ozbiljno razmatraju zadržavanje Jacquea Vaughna kao glavnog trenera, ali sve je više nagađanja da je Mark Jackson glavni kandidat za trenera, a priča se kako on ima veliku podršku Kevina Duranta.

Brian Windhorst je tijekom svog podcasta rekao kako je Rich Kleiman, poslovni partner Kevina Duranta, nedavno objavio tweet o Marku Jacksonu. Nije tweetao, “želim da Mark Jackson trenira Netse”, ali u New York Postu je bila priča prošli tjedan u kojoj je objavljeno o Marku Jacksonu ili Jasonu Kiddu kao glavnim kandidatima, a Kidd je već trenirao Netse prije i napustio ih nakon godinu dana.

Kleiman je rekao da mu se ideja svidjela. Poznato je da su Mark Jackson i Kevin Durant u dobrim odnosima. Te objave na Twitteru i moguća povezanost Jacksona s Durantom nisu prošli nezapaženo u NBA. Ljudi tamo govore o Marku Jacksonu kao glavnom kandidatu. Sean Marks nedavno je dao intervju, u kojem je priznao da Kyrie i Kevin Durant imaju riječ u odluci o angažiranju novog trenera. Kao što su vjerojatno imali riječ pri otkazu Kennyja Atkinsona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE