Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant: Želim igrati dobro poput Jamesa, Bryanta i Anthonyja

Sve zvijezde NBA lige nalaze se u Houstonu, gdje se ovoga vikenda održava All-Star vikend. Među najvećim zvijezdama ondje je Kevin Durant, vođa Oklahoma City Thundera i po mnogima jedan od dva najbolja igrača lige. Tijekom raznih intervjua dokazao je i da se može ubrojiti među najskromnije igrače lige.

Odgovorio je 24-godišnji Durant na razna pitanja novinara, a najviše njih sadržavalo je u sebi ime LeBron James.

“Mi smo jako dobri prijatelji”, izjavio je Durant o svom odnosu s Jamesom. “Mislim da ljudi žele da se mi mrzimo samo zato što igramo jedan protiv drugoga. Jesmo prijatelji, ali kada smo na parketu onda takve stvari ne postoje. Ne štedimo jedan drugoga nimalo.”

Njih su dvojica zajedno igrala u američkoj reprezentaciji koja je uvjerljivo osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Tada su imali priliku igrati zajedno i otkriti kakav je tko suigrač.

“Kada završi karijeru, o njemu će se pričati kao o jednom od najboljih svih vremena”, započeo je Durant sa svojim pohvalama za zvijezdu Miamija. “Mislim da nećemo nikada vidjeti igrača poput njega. Drago mi je što imam šansu natjecati se protiv njega iz godine u godinu i drago mi je što sam bio u njegovoj ekipi koja je osvojila zlato u Londonu.”

I iz ove izjave je očito koliko je Durant skroman momak i koliko cijeni druge igrače, a to se može vidjeti i ovdje: “Na LeBrona gledam kao na nekoga koga želim dostići, želim igrati dobro poput njega. Poput njega, Kobea i Carmela. To su igrači koje pokušavam dostići i igrati dobro poput njih.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE