Saturday, May 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durant:”Ima dana kada mrzim NBA cirkus”

Kevin Durant napustio je Golden State Warriorse i preselio je u Brooklyn Netse. U Warriorsima je bio prihvaćen, ali znao je da ne može biti među onim posebnima.

“Došao sam u Golden State i htio sam se osjećati kao dio grupe, dio obitelji i definitivno sam se osjećao prihvaćenim. Međutim nikada neću biti jedan od tih posebnih momaka, nisam tamo došao preko drafta. Steph Curry je od početka tamo, Klay Thompson i Draymond Green također, Andre Iguodala je sve osvajao tamo, a ostali igrači su praktički rehabilitirali karijeru u Golden Stateu. A ja? Kako ćete mene rehabilitirati, čemu ćete me naučiti? Već sam bio MVP, osvajao nagrade”, smatra Durant.

Durant je dodao kako je bilo dana kada je mrzio NBA i sve oko njega.

“Ima dana kada mrzim sav taj cirkus. Mrzim što je to postalo biznis, svu slavu koja dolazi uz to. Ponekad ne volim biti uz te čelnike i svu politiku koja ide uz njih. Mrzim to.”

Durant još uvijek s ogorčenjem gleda prema svemu što se događalo kada je postalo jasno da napušta Oklahoma City Thunder, bijes navijača izazvao je ogorčenost kod novog člana Netsa.

“Ljudi su dolazili do moje kuće, snimali videa ispred kuće kako spaljuju dresove i nazivaju me kojekakvim ludim imenima. Osjetio sam nevjerojatnu negativnu energiju kada sam došao u dvoranu. Kompletna organizacija, treneri, radnici, svi su bili ljuti na mene i nisu htjeli razgovarati sa mnom. Pomislio sam zar ćemo tako nastaviti zato što sam promijenio klub? Nikada više neću osjećati bliskost s tim gradom iz tog razloga. Htio sam se vratiti i biti dio zajednice i organizacije, ali tamo nikom ne vjerujem. Uopće nisam s nikim razgovarao otkako sam otišao.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE