Wednesday, June 29, 2022

ZADNJE OBJAVE

Durant:”Ima dana kada mrzim NBA cirkus”

Kevin Durant napustio je Golden State Warriorse i preselio je u Brooklyn Netse. U Warriorsima je bio prihvaćen, ali znao je da ne može biti među onim posebnima.

“Došao sam u Golden State i htio sam se osjećati kao dio grupe, dio obitelji i definitivno sam se osjećao prihvaćenim. Međutim nikada neću biti jedan od tih posebnih momaka, nisam tamo došao preko drafta. Steph Curry je od početka tamo, Klay Thompson i Draymond Green također, Andre Iguodala je sve osvajao tamo, a ostali igrači su praktički rehabilitirali karijeru u Golden Stateu. A ja? Kako ćete mene rehabilitirati, čemu ćete me naučiti? Već sam bio MVP, osvajao nagrade”, smatra Durant.

- Advertisement -

Durant je dodao kako je bilo dana kada je mrzio NBA i sve oko njega.

“Ima dana kada mrzim sav taj cirkus. Mrzim što je to postalo biznis, svu slavu koja dolazi uz to. Ponekad ne volim biti uz te čelnike i svu politiku koja ide uz njih. Mrzim to.”

Durant još uvijek s ogorčenjem gleda prema svemu što se događalo kada je postalo jasno da napušta Oklahoma City Thunder, bijes navijača izazvao je ogorčenost kod novog člana Netsa.

- Advertisement -

“Ljudi su dolazili do moje kuće, snimali videa ispred kuće kako spaljuju dresove i nazivaju me kojekakvim ludim imenima. Osjetio sam nevjerojatnu negativnu energiju kada sam došao u dvoranu. Kompletna organizacija, treneri, radnici, svi su bili ljuti na mene i nisu htjeli razgovarati sa mnom. Pomislio sam zar ćemo tako nastaviti zato što sam promijenio klub? Nikada više neću osjećati bliskost s tim gradom iz tog razloga. Htio sam se vratiti i biti dio zajednice i organizacije, ali tamo nikom ne vjerujem. Uopće nisam s nikim razgovarao otkako sam otišao.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE