Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Durantova reakcija na ostanak “brata” Westbooka

Nakon zatišja koje je vladalo NBA ligom proteklih par tjedana, ovih dana odjeknula je vijest kako Russell Westbrook ostaje vjeran Oklahomi City Thunderu još najmanje tri sezone.

Ovaj potez MVP-a All Star utakmice obradovao je sve fanove Thundera ali i pokazao bivšem suigraču što znači riječ lojalnost. Na cjelokupnu situaciju Kevin Durant je izjavio:

“Drago mi je kad vidim da bilo koji igrač lige radi stvari koje osjeća da želi. Sve dok nema pritiska na odluku koju donosite onda upravo napravite ono sto istinski želite. To je moj stav za igrače čitave lige. Zaista mi je drago zbog Russella jer to je odlično za njega, njegovu porodicu, ljude u Oklahomi koji vole Russa i žele ga u dresu Thundera.” 

Durant je još dodao kako svakome igraču lige želi sve najbolje i da prema nikome ne gaji mržnju i nema nesuglasica s igračima.

“Ako je odlučio onako kako on želi onda mi je doista drago zbog njega.”

KD nikada nije imao priliku sjesti i razgovarati s Westbrookom oko cjelokupne situacije.

“Čitava situacija je dosta škakljiva. Naravno da ljudima je lagano govoriti što trebam uraditi ali iz moje perspektive to mnogo drugačije izgleda. Mnogi ne znaju kako se sve raspalo ali mogu potvrditi da ćemo se sastati i razgovarati. No ne znam kada će to biti.”

Iako s jedne strane poštuje odluku Russella što je ostao lojalan kako kaže zbog svoje odluke ne žali nimalo.

“Osjećaj je dobar kada donesete odluku. Sve priče koje dolaze do mene postaju glasnije i glasnije i zaista je sve teže takve stvari ignorirati. Kako vrijeme bude radilo svoje stvari će ići na bolje jer za mene je ovo sve novo. Još uvijek nisam otišao dole i upoznao se sa suigračima. Ima još puno sličnih stvari koje pokušavam da shvatim kako napraviti i kojim će se tokom razvijati. Ipak košarka je u pitanju. Svjestan sam da se uklapam u svaki sistem. Prilagodba i stjecanje navike je sve što se treba desiti, a desit će se kako vrijeme bude odmicalo. ” 

Što se tiče Duranta i Warriorsa bit će zabavno promatrati prilagodbu Kevina dok s druge strane Westbrook je igrao košarku života kada nije bilo Duranta na parketu. Možda je povijesna sezona za ovog eksplozivnog All-Aroundera pred nama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE