Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dva Randolpha s ozljedama

Anthony Randolph, novo pojaèanje New York Knicksa propustit æe 2 tjedna akcije zbog uganuæa gležnja. Anthony je zadobio ozljedu na treningu održanom u utorak, nakon što je nezgodno doskoèio na nogu suigraèa.

Oèekivalo se da æe Anthony izbivati s terena samo jedan tjedan, ali nakon što su ga lijeènici bolje pregledali donijeli su odluku da æe provesti 2 tjedna bez utakmica.

Drugi ozlijeðeni Randolph je Zach, krilni centar Memphis Grizzliesa koji su ovu predsezonu završili sa savršenim omjerom 8-0 te su juèer odigrali svoju prvu ovosezonsku utakmicu.

Randolph je zadobio ozljedu nakon što je pri pokušaju šuta u reketu, zapeo za Ala Horforda koji se nespretno poskliznuo 8 minuta pred kraj prve èetvrtine. Zach, kao jedan od najboljih krilnih centara prošle sezone, pao je na donji dio leða te je napustio teren za vrijeme timeouta, a nakon toga se vratio da šutne dva slobodna bacanja.

Unatoè povratku na parket, Randolph je 8 minuta prije kraja èetvrtine, zatražio od trenera da ga povuèe van iz igre. U svlaèionicu ga je otpratilo lijeènièko osoblje Memphis Grizzliesa. Nakon pružene pomoæi Randolph se vratio u igru, ali je bilo oèigledno da ima problema pri skakanju za loptom.

U drugom poluvremenu nije ulazio u igru, a zamijenio ga je mladi Sam Young. Nakon detaljnog pregleda, lijeènici su utvrdili kako Randolph ima kontuziju nižeg dijela leða.

Latest Posts

NE PROPUSTITE