Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwayne Casey produžuje suradnju s Toronto Raptorsima

Plasman u finale u konferencije i pružanje otpora Cleveland Cavaliersima, te 56 pobjeda u regularnoj sezoni, više i nego dobri su razlozi za Toronto Raptorse da nedavno okončanu sezonu pamte kao najuspješniju otkako franšiza postoji.

Dosta kredita za season to remember pripada treneru momčadi iz Kanade, Dwayneu Caseyju, koji je pri dolasku u Raptorse 2011. godine napravio jednu respektabilno defenzivno orijentiranu momčad što je i specijalnost trenera rođenog u Indianapolisu.

Prema pisanjima medija Toronto i Casey uskoro bi trebali početi pregovarati oko produljenja suradnje usprkos tome što je Caseyju ostala još jedna godina ugovora koji ga veže za Raptorse.

Nema sumnje da je Casey ispunio očekivanja generalnog menadžera Masaija Ujirija s kojim je razvio odličan odnos i po svemu sudeći novi ugovor je na pomolu.

Dwayne Casey svojevremeno vodio je Minnesotu Timberwolvese dvije sezone te je kao defenzivni koordinator u Dallas Mavsima osvojio naslov prvaka da bi nakon toga potpisao za Raptorse iste godine. U pet sezona na klupi Toronta tri puta vodio je momčad u playoff.

Latest Posts

NE PROPUSTITE