Saturday, July 2, 2022

ZADNJE OBJAVE

Dwight Howard duže vrijeme izvan parketa

Centar Houston Rocketsa, Dwight Howard, ima velike probleme s ozljedom koljena te se očekuje da će na duže vrijeme izbivati s parketa.

- Advertisement -

Howard je zbog ozljede koljena izvan terena posljednje četiri utakmice, a i ranije u sezoni je propustio 11 utakmica zbog ozljede istog, desnog, koljena. Očito se radi o problematičnoj ozljedi te se očekuje da ponajbolji obrambeni centar današnjice propusti još nekoliko tjedana igre, a oporavak bi mogao potrajati i mjesec dana.

Još uvijek liječnici Rocketsa ne mogu dati točnu prognozu povratka na parket te još uvijek traže različita mišljenja kako najbolje liječiti ozlijeđeno koljeno, no iz ekipe se nadaju da će se Howard vratiti na parket dovoljno rano da stigne uhvatiti pravi natjecateljski ritam za doigravanje, u kojem Rocketsi imaju velika očekivanja.

Trenutno je ekipa Houstona na petoj poziciji Zapada s omjerom 33-15, no unutar tri utakmice razlike su i trećeplasirani Clippersi te sedmoplasirani Spursi, što znači da im predstoji velika borba za što bolju poziciju za doigravanjem. Howard je tijekom 32 utakmice ove sezona na prosjecima od 16,3 poena, 11 skokova i 1,4 blokade, što su mu najslabije brojke u zadnjih osam godina, no to je posljedica čestih problema s ozljedama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE