Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwight Howard: “Lakersi i Raptorsi će igrati u NBA finalu”

Los Angeles Lakersi su pokazali da su i dalje momčad koja može dominirati protiv svih protivnika, kao i prije zaustavljanja NBA lige. Lakersi su u četvrtak navečer ostvarili veliku pobjedu nad Los Angeles Clippersima, a LeBron James je postigao pobjednički koš.

Oni su najbolja ekipa na Zapadu, a pobjeda nad najbližim pratiteljem to potvrđuje. Puno ljudi vjeruje da će se te dvije ekipe boriti za mjesto u NBA finalu, a čini se da prednost ipak pripada Lakersima. Njihov centar Dwight Howard uvjeren je da će se njegova momčad plasirati u veliko NBA finale te je već predvidio tko će im biti suparnik.

Oshae Brissett, igrač Toronto Raptorsa podijelio je video u kojem on i Howard hodaju hodnikom u Orlandu, pri čemu Howard tvrdi da će finale NBA lige 2020. biti između Lakersa i Raptorsa.

Njih dvojica su se u videu šalili, ali nije tajna da Toronto ima velike ambicije i šanse za plasman u NBA finale drugu godinu zaredom. Trenutno zauzimaju drugo mjesto na Istoku iza Milwaukee Bucksa Giannisa Antetokounmpa.

Raptorsi su već šokirali svijet prošle godine, kada su ušli u NBA finale i na kraju i osvojili naslov u seriji protiv favorita Golden State Warriorsa. Kawhi Leonard više nije u momčadi, no to ih nije spriječilo da imaju sjajnu sezonu. Možda su predviđanja Dwighta Howarda točna, budući da Nick Nurse i ove sezone radi sjajan posao s Raptorsima, ostaje za vidjeti hoće li se njegova prognoza ostvariti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE