Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Dwight Howard: Moji najbolji dani tek dolaze

Nekada najbolji obrambeni igrač lige, 31-godišnji Dwight Howard priprema se za svoju 14. NBA sezonu. Nakon epizoda u Lakersima, Rocketsima te Hawksima, Howarda čeka novi izazov, ovoga puta u Sjevernoj Carolini, momčadi Charlotte Hornetsa.

Kako sam kaže Dwight, ispred njega je jedna nova epizoda njegove karijere u kojoj može biti samo bolji igrač i pružati bolje partije u odnosu na sezonu u pomenutim timovima.

„Mnogi su me otpisali, ali to mi je samo motivacija da naporno radim. Radujem se novom izazovu jer sam svjestan da imam još mnogo toga za pokazati.“

Za Dwighta Hornetsi će biti treća momčad u svega tri godine, i naredna sezona će mu biti druga pod ugovorom koji je potpisao prošlog ljeta s Hawksima na tri godine uz zaradu od 74 milijuna dolara.

„Mislim da sam dosta zdraviji u odnosu na prethodnih pet godina zbog toga smatra da tek sada slijede moje najbolje partije. Dosta sam iskusniji, pametniji i osjećam se bolje. Došao sam kod odličnog trenera kojeg poznajem, generalni menadžer je sjajan, dok klub vodi najveći svih vremena- Michael Jordan. Tako da ovu priliku smatram novim početkom.“

Sadašnji trener Hornetsa, Steve Clifford bio je pomoćnik u Orlando Magicu za vrijeme dominacije Howarda na Floridi i kako kaže, Clifford je dosta utjecao na razvoj Howarda.

„Steve me razumije. Nikada nije sumnjao u mene niti mi okrenuo leđa kada su to mnogi uradili. Imam mnogo povjerenja u njega i što je najbitniji Steve posjeduje pozitivnu energiju.“

Osvrnuo je Dwight i na prethodne sezone gdje je bio jedan od omraženih igrača lige, no kako kaže stvari su malo prenapuhane i naglo su se izmakle kontroli. Smatra da se trebao zauzeti za sebe, a ne puštati druge da to rade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE