Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwight Howard o odnosu s Hardenom i Bryantom

Dwight Howard se osvrnuo na komentare Kobe Bryanta, koji je izjavio da Howard nije bio zadovoljan s njegovim „ratobornim“ pristupom prema suigračima tijekom njihove zajedničke sezone 2012/2013.

„Nije da sam se osjećao nelagodno s tim kakav je Bryant kao igrač ili kao osoba, to nikada nije bio problem za mene. Mislim da je nekako to postalo uvrnuto zbog načina kako su stvari završile. Svi u toj ekipi su bili ozlijeđeni. Mislim da smo imali pet utakmica zajedno prije nego se neko ozljedi. Ja nisam imao problema tada kakav je Kobe bio. Kobe je želio pobijediti jako koliko i ja. Naši karakteri su drugačiji. Ja nisam čovjek koji će ići agresivnim pristupom prema suigračima. Probao sam takav pristup i za mene to nije uspjelo. Za Bryanta, to uspijeva. On je osvojio par naslova. Također je igrao s nekim velikim talentima. To jednostavno nije bilo vrijeme za nas da pobijedimo“, izjavio je Howard.

Howarda su pitali i kakav je njegov odnos s James Hardenom: „Mi nismo jako dobri ali pričamo, sjednemo i vodimo razgovore. Nikada nisam imao problema s Hardenom. Najveći razlog zašto sam došao u Houston je bio da igram s njim. Znao sam da sam donio pravu odluku kada sam prvi put došao, gledajući njega kako igra i sada kako je sazrio i kao igrač i kao osoba. Odlično je za gledati. Došao sam pobijediti. Ovo nije u vezi mene i mog ega. Ovo je o nama, što mi možemo učiniti zajedno. Ja sam osvojio sve individualne nagrade osim MVP nagrade, i u ovom trenutku sve te stvari su ne bitne. Najvažnije je da igramo zajedno i da osvojimo naslov.“

Howard je ove sezone zbog ozljede odigrao tek 35 utakmica za Houston, te u prosjeku imao: 15.9 poena, 10.6 skokova, 1.3 blokadu i 58 FG%. Houston je trenutno na omjeru 50-23 i drži drugo mjesto Zapadne konferencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE